Membeli-belah boleh jadi pengalaman yang cukup mengerikan buat suri rumah tangga sepenuh masa dan ibu muda yang sibuk bekerja. Bukan mudah nak menguruskan perbelanjaan harian apatah lagi perbelanjaan bulanan rumah.

Namun, jika kena pada cara dan tempatnya, membeli-belah sebenarnya boleh jadi satu terapi yang mampu membuatkan ibu-ibu muda hilangkan stress serta dalam masa yang sama asah kemahiran pengurusan kewangan keluarga.

Jadi, hari ini kami nak share dengan anda, di mana anda boleh berbelanja dengan lebih berhemat dan dalam masa yang sama tak perlu bersusah-payah keluar rumah. Nak tahu di mana dan apa kelebihannya? Kena baca sampai habis ye, semua.

Kempen Minggu Wanita: Kupon Diskaun Istimewa Untuk Anda Rebut!

Bagi anda yang belum mengetahui tentang PG Mall, ia merupakan online shopping platform di mana anda boleh beli barangan bayi, peralatan elektrik, stok makanan kering, baju, kasut, perhiasan wanita dan macam-macam lagi.

Buat anda yang nak try berbelanja di PG Mall, kami cadangkan untuk anda claim baucar-baucar diskaun khusus berikut. Tapi, jumlahnya terhad. Siapa cepat, dia dapat!

Antara baucar diskaun yang ditawarkan termasuklah kupon Maxis (eksklusif kepada pengguna baharu sahaja) anda boleh menikmati diskaun sehingga 38% dengan nilai maksima sehingga RM22. Tiada minimum spend. Berapa pun anda belanja, anda layak untuk menikmati diskaun hebat ini.

Selain itu, bagi pengguna tegar PG Mall, anda boleh dapatkan kupon istimewa PG Mall yang menawarkan 18% diskaun dengan nilai pulangan maksima sehingga RM18 tapi perbelanjaan minima  mestilah RM38.

Ada juga kupon diskaun 12% dengan nilai pulangan maksima sehingga RM48 bila anda berbelanja dengan nilai minima RM168. Awesome kan? RM168 tu pelbagai baragan anda boleh grab di PG Mall kerana harga yang mereka tawarkan memang sangat-sangat berpatutan.

**Promosi sah bermula 2 Mar  – 8 Mar 2020

Pulangan Tunai Maksima Sehingga RM10 Apabila Anda Bayar Dengan Maybank QRPay!

Lagi satu yang best,  Maybank menawarkan pulangan tunai 10% serta merta untuk anda dengan nilai maksima sehingga RM10 apabila anda berbelanja minima RM30 dengan PG Mall. Syaratnya mudah saja! Anda cuma perlu bayar menggunakan Maybank QRPay atau menggunakan aplikasi MAE, Maybank.

Walau bagaimanapun, setiap pengguna layak menikmati pulangan tunai ini sebanyak 2 kali sebulan bermula dari bulan Mac hingga April. Total 4 kali penjimatan dengan setiap pembelian. Untung kan? Boleh jimat sehingga RM40 tau!

**Promosi sah bermula 2 Mar  – 30 April 2020

New Sign Up Dapat RM 3… Yeay!

Anda yang pertama kali nak berjinak-jinak membeli-belah menggunakan PG Mall, admin cadangkan anda register sebagai member dahulu. Bukan apa, setiap pendaftaran kali pertama, RM 3 akan dikreditkan secara percuma kedalam akaun anda.

Ye… Hanya sign up sahaja, anda dah dapat RM 3. Tak percaya? Anda boleh rujuk cara nak daftar dan dapat RM 3 melalui video diatas.

Banyak OFFER! Ada Hot Day Sale & Kempen Love You 3000!

Bukan itu saja, PG Mall juga ada waktu terpilih di mana hot sale akan berlangsung. Sewaktu Hot Sale, anda boleh nikmati diskaun sehingga 80%.  Sebagai suri rumah tangga dan ibu muda yang bijak berbelanja, anda tak boleh lepaskan peluang begini. Boleh jimat lebih banyak!

Hot Sale ada 3 sesi setiap hari iaitu jam 10 pagi, 4 petang dan 9 malam. Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk beli apa yang anda perlukan dengan harga terbaik di pasaran dengan PG Mall.

Nak lebih lagi? Anda kena join kempen Love You 3000 ni. Caranya cukup mudah, anda cuma perlu berbelanja sebanyak RM 30 dan keatas dalam satu resit. Nanti scara automatik korang akan layak untuk join cabutan bertuah yang PG Mall anjurkan.

Selain itu, anda berpeluang untuk menang hadiah sehingga RM3000. Cabutan hadiah akan dilakukan sebanyak 2 kali sebulan iaitu pada 15 dan 30 haribulan.

**Tertakluk pada terma dan syarat

Di samping itu, anda juga akan menikmati forever cash back sebanyak 3.5%. Jadi, setiap kali anda berbelanja dan kenalan anda menggunakan referral link anda, anda akan mendapat pulangan tunai sehingga 3.5% daripada jumlah perbelanjaan yang dilakukan.

**Tertakluk pada terma dan syarat

Nak tahu dengan lebih detail tentang forever cash back? Anda boleh la klik link di bawah. https://pgmall.my/consuMerchant-concept

Buat suri rumah tangga dan ibu muda di luar sana, jangan lepaskan peluang untuk berbelanja dengan berhemah dengan PG Mall. Harga yang ditawarkan bukan saja berpatutan, offer yang mereka ada juga banyak. Selamat membeli-belah!

Website: PG Mall

Facebook: PG Mall

All copyrights for this article are reserved to SirapLimau