Kelihatan bapa kepada Allahy Ashraf Daniel Sinclair iaitu Mohammad Anthony John Sinclair turut hadir ke pusara anaknya. Jenazah telah selamat dikebumikan di San Diego Hill, Karawang selepas Asar petang tadi.sajagempak.com - ‘Terima Kasih Bunga Kerana Sudah Mencintai Anak Saya’ – Bapa Ashraf Sinclair

Kehadiran ibu dan ayah kepada arwah di pusara turut undang sebak dan seakan tidak percaya dengan berita pemergian anak lelaki merek itu.


Terima kasih, Bunga

sajagempak.com - ‘Terima Kasih Bunga Kerana Sudah Mencintai Anak Saya’ – Bapa Ashraf Sinclair

Memetik laporan Tribun News, Mohammad Anthony John berterima kasih kepada semua tetamu yang sudi hadir memberi penghormatan terakhir buat anaknya itu. Dia turut memberi ucapan penghargaan kepada menantunya iaitu Bunga Citra Lestari kerana telah membahagiakan anaknya dan sama-sama melayari kehidupan berumahtangga sehingga ke hari terakhir arwh bernafas.

sajagempak.com - ‘Terima Kasih Bunga Kerana Sudah Mencintai Anak Saya’ – Bapa Ashraf Sinclair

Terima kasih kepada semua yang memberi penghormatan terakhir kepada arwh di sini. Terima kasih Indonesia kerana mencintai anak saya. Terima kasih Bunga sudah mencintai putra saya.

Membawa bingkai gambar anak

sajagempak.com - ‘Terima Kasih Bunga Kerana Sudah Mencintai Anak Saya’ – Bapa Ashraf Sinclair

Suasana sayu menyelubungi tanah perkuburan San Diego Hill ketika jnzh disemadikan dihadapan keluarga, rakan artis, sahabat dan peminat.


the part when ashraf’s dad said “bunga…. thank you for loving our son, and taking care of him alot. you are so amazing” terus noah nangis kenceng dan meluk kakeknya, ak ga kuat :’)))) pic.twitter.com/SKDW9MOWjy

— artemis (@virginazhr) February 18, 2020


Lebih memilukan lagi apabila kelihatan ayah kepada arwh membawa bingkai gambar arwah Ashraf ke upacara pengebumian itu.

Sumber: ohbulan
All copyrights for this article are reserved to SajaGempak