Kita sering mendengar, apabila ada perkataan yang kalau perempuan cakap, mesti ada makna tersembunyi, namun ini pula antara 10 Koleksi Ayat Maut apabila seorang lelaki apabila berkata-kata dan maknanya tersirat, seorang wanita harus fahami.

Lelaki buaya darat

Gambar Hiasan

Ayat maut lelaki: Okeylah, kita sembang lain kali ye.

  • Maknanya: Memang kami bz pun.takde nak kias apa-apa.

Ayat maut lelaki: Tidak pe, saya tak kisah.

  • Maknanya: Memang kami tak kisah pun sebenarnye. Takde nak perli atau sinis-sinis.

Ayat maut lelaki: Kita kawan saja lah ye. Saya memang suka kat awak tapi saya suka sebagai kawan je.

  • Maknanya: Sebab lama sangat bkawan, dah terbiasa. Jadi, tak boleh nak develope feeling more than a friend. Tiada sebab lain. Masa nak dulu, korang yang jual mahal, siapa suruh kan. Sori la ya.

Ayat maut lelaki: Eh, you call? Sori. Tertidur tadi.

  • Maknanya: Ya, memang kami tidur pun.

Ayat maut lelaki: Lain kali je la kita keluar, i busy la sekarang ni. Nanti free i call, ok?

  • Maknanya: Kami ada banyak kerja yang tertangguh. Tolong la faham jangan fikir negatif sangat. Apa pun yang kami buat, untuk masa depan juga.

Ayat maut lelaki: Saya sebenarnya tak la memilih sangat.

  • Maknanya: Memang kami tidak memilih pun. Kami pilih perempuan yang sedap mata kami memandang. Tidak semestinya kena lawa.

Ayat maut lelaki:Saya tak kisah penampilan you macamana pun.

  • Maknanya: Jangan la mekap lebih sangat. Penat kami menunggu.

Ayat maut lelaki: Lain kali kita keluar lagi? Saya kena balik cepat. Ada hal.

  • Maknanya: Memang lepas ni aku nak keluar lagi dengan kau.

Ayat maut lelaki: Saya suka perempuan yang macam ni.. macam tu..

  • Maknanya: Saya tipu je. Saya tak kisah pun. Lelaki tak detail nak pilih apa-apa. Saja nak bagi merajuk sebab awak nampak comel masa.

Ayat maut lelaki: Awak kerja kat mana? As what?

  • Maknanya: Minta-minta la kerja biasa-biasa sahaja. Kalau kerja besar taste pun besar juga, hantaran pun mestilah besar. Nak jaga standardlah tu.

Semoga memberi manfaat.

BACA INI JUGA:

  • Tips Bagi Wanita Mengenali Lelaki Buaya Darat
  • Bagaimana Lelaki Miang Menggunakan Ayat-ayat Manis Untuk Menggoda Wanita?

-Sentiasapanas.com

All copyrights for this article are reserved to Sentiasa Panas