Aku Aisyah, aku ni cantik bertudung litup tapi nampak dada. Biasalah tu, dah jadi trend. Kan? Aku kerja kat opis besar gila babi. Aku asal kerani je, tinggal kat rumah sewa biasa. S


suatu hari tu, aku terlanggar bahu bos aku.

Geli-Geli Awek Seksi

Aku: (nyanyi) Bila kau, berduka~ jangan kau putus asa~ (terlanggar bahu bos) Oops!

Bos: (jatuh kopi) Oh Shiit!! Watashi wa cappuccino wa!! (Cappuccino aku!!)

Aku: Sori bos, tak sengaja. Terpandang wajah bos yang hensem. Oh my, tergugat nafsu aku.

Bos: Kau dah tumpahkan kopi aku, satu cawan harga RM10,000. Sekarang nak setel cam ne nih? Ko kena ikut aku kemana jua.

Aku: Kopi saja dah RM10k? Ko biar betol.

Nak taknak aku ikut jela jadi kuli bos aku. Lama-lama berkenalan, kami jadi sahabat sejati. Suatu hari, budak-budak opis ajak friendly match. Aku wasap bos kalau-kalau dia nak main bola sama-sama ngan budak opis.

Bos (melalui wasap): Ok je! Dah lama tak main bola!

Esoknya (last-last minute sebelum match start), bos wasap tak jadi datang sebab ada urusan dengan awek.

Bos (melalui wasap): Maaf Aisyah, bola cancel. Nak teman awek pi karaoke.

Aku (melalui wasap): Lanchauw hang.

Bos mula memulaukan aku sebabkan aweknya. Aku kesunyian.

Suatu hari ada seorang perempuan seksi gila datang sembang dengan bos.

Awek bos: Awuck? Awuck nurck meenoum qhat maneuw? Sutarbaku? Athaou mamaqh!

Aku: Nak haram. Bahasa Hebrew pun tak secacat ni. Ko ok tak?

Awek bos: Sapher promphuan nih? Aweckq bharu awuck? Awuck dhah lupe khan sayer khe? Chilaqhe khau promphuan! Buttowh khau! Lanchauw bos!

Aku: Maaf puan, google translate pun tak mampu terjemahkan bahasa puan.

Bos: What the fak Alisya? Cakaplah bahasa melayu!

Alisya (awek bos): Arhh! I nurck merajorq! Nurck pi London!

Bos: Merajok sampai pegi London? Biar betul! Tutti Fruity kat Sunway pun dah best dah. Jangan laa macam ni Alisya! Kita bleh bincang.

Alisya: Arhh! Ghow fackq yorselpf!

Esoknya, bos nak kahwin ngan aku. Biasa la tu, awek dah lari baru nak ingat member. Betul tak?

Bos: Susanti, jadilah isteri aku.

Aku: First, nama aku Aisyah. Second, ko tak hensem. Simple.

Esoknya bos merajuk. Masa senang ngan awek lupa member. Awek dah lari baru nak bermesra. Pepatah cina pernah mengatakan, ” 一百万朋友喜欢吞咽毒品。朋友有点苦药.” Hadam kata-kata ni.

Hantarkan kepada rakan-rakan yang macam zuzake perangainya.

BACA INI JUGA:

  • Jessica Rabbit, Watak Animasi Paling Seksi
  • Janji Dan Sumpah Iblis Kepada Wanita

sumber: wattpad

All copyrights for this article are reserved to Sentiasa Panas